Outdoorlife Norway
zh-hans
Select Page

Velkommen til VannCamp / Welcome to WaterCamp

Takk for at du har bestilt opphold i VannCamp hos oss. Vi i Outdoorlife Norway er aktivitetsleverandøren til Preikestolen Basecamp. Vi driver blant annet Adventure Center og VannCamp, og ønsker å gi deg litt mer informasjon før ankomst for at oppholdet ditt blir så bra som mulig.

Fasiliteter i VannCamp

Vanncamp består av brygge med tak, naust, bålhus og utedo og har kapasitet til opptil 15 personer. Vi anbefaler likevel at grupper i privat regi ikke er flere enn 10 personer.

Under taket er det rom for hengekøyene. Her er det nedrullbar vegg for å kunne sove lunt og godt. Naustet har bord og benker med plass til ca 6-8 personer. I naustet er det også soveplass til 2 personer. På brygga er det bord, benker, bålpanne og grill.

Bålhuset er åpent og luftig. Benker rundt et stort ildsted. I tillegg en bålpanne rett utenfor. Utedoen ligger litt ovenfor campen. Her er det to avlukker.

Innsjekk og parkering

Innsjekk er på Preikestolen Basecamp’s Adventure Center mellom kl. 1300 og 1500.

OBS! Noen dager er det ganske fullt på parkeringsplassene ved Preikestolen Basecamp. Om dere blir stoppet av vakter, gi beskjed om at dere er boende gjester og vis reservasjonen, for å bli sluppet gjennom. Det er holdt av parkeringsplasser for boende gjester ved Adventure Center. Parkeringen er gratis for våre gjester. Husk å få en pollett ved utsjekk for å kjøre gratis gjennom bommen.

Hva er inkludert?

Oppholdet i VannCamp inkluderer:

 • Privat leie av VannCamp – dere vil ha hele VannCampen for dere selv!
 • Hengekøyer til overnatting. Dere trenger sovepose og liggeunderlag.
 • Fritt bruk av 2 SUP-brett som ligger klart i VannCamp.
 • Leie av maks 3 ekstra kajakker/SUP-brett/kanoer m/nødvendig utstyr i leieperioden.
  OBS! Ved innsjekk må disse padles til VannCamp (ca 15 minutter). Ved utsjekk må disse padles tilbake til Preikestolen Basecamp.
 • Transport av bagasje ved inn- og utsjekk.
  OBS! Vi transporterer kun bagasje. Det forutsettes at gjester enten går til VannCamp (stien langs vatnet tar ca 25 minutter) eller padler inn.
 • Ved/kull til matlaging.
 • Tennbrikketter/fyrstikker.
 • Førstehjelpssett.

Pakkeliste

Selv om det er sommer kan det være kaldt på kveldene. Vi anbefaler derfor følgende pakkeliste:

UTSTYR
Liggeunderlag*, sovepose* (min -5° C), hodelykt*, toalettsaker, drikkeflaske, termos, kopp/bestikk/tallerken, gode sko etter været*, solkrem, myggmiddel. Husk utstyr til matlaging, om dere ikke bestiller kassen med utstyr til matlaging (se “Tillegg” litt lenger nede).

PÅKLEDNING
Undertøy i ull, ullsokker, varm genser, tynn genser, vann- og vindtett jakke/bukse*

KJEKT Å HA MED
Badetøy, håndklær, solbriller, fiskeutstyr, kamera.

*kan leies

Tilleggsprodukter

VannCamp leies ut som et selvbetjent anlegg hvor du tilbereder maten selv. Vi kan gjøre oppholdet litt enklere for deg med følgende tilleggsprodukter:

MATLAGINGSKASSE – 150 NOK per kasse
Inneholder all nødvendig kokeutstyr og gryter til matlaging på bål. Videre inkluderes bestikk, tallerkener og kopper, balje, svamp og oppvaskmiddel, frottéhåndkle, samt tørkerull og toalettpapir. Med utstyrskassen følger også med popcorn til å poppes på bål, og instrukser til dette.
1 utstyrskasse har nok utstyr til alle gjester

FROKOSTKASSE* – 350 NOK per kasse
Inneholder oppskrift og ingredienser til armeriddere/pannekaker med tilbehør. Må tilberedes selv på bål. Inkludert juice.
1 frokostkasse har nok mat til 5 gjester
må bestilles senest 72 timer før innsjekk

MIDDAGSKASSE* – 150 NOK per person
Hamburger med salat og poteter
Laks med poteter og rotgrønnsaker
må bestilles senest 72 timer før innsjekk

SOV GODT-PAKKE – 300 NOK per person
Liggeunderlag + sovepose + lakenpose

*Vennligst gi beskjed dersom det er noen som har allergier eller spesielle matbehov slik at dette kan tas hensyn til. Vi ønsker å få beskjed senest en uke før ankomst. Vår meny kan enkelt tilpasses de fleste vanlige allergier, men vi gjør allikevel oppmerksom på at det ikke alltid kan tilbys samme meny som resten av gruppen.

Bestill tillegg her

Utstyr til matlaging (per kasse)

150 kr

Frokostkasse (til 5 personer)

350 kr

Middagskasse - Hamburger (per person)

200 kr

Middagskasse - Laks (per person)

200 kr

Sov godt-pakken (per person)

300 kr

Billing details

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal kr
Order Total kr
 • Pay with credit card.


Your personal data will be used to process your order, support your experience, and for other purposes described in our privacy policy.

X